πŸ“’ Open Inloop Alert bij Elite Clinics! 🌟πŸ₯

Wegens groot succes doen we de open inloop nog een keer op woensdag 16 augustus 10.00 - 11.30 uur. Als je al een tijdje denkt aan het maken van een afspraak bij Elite Clinics voor natuurlijke schoonheid en jouw wensen wilt bespreken, maar die drempel lijkt nog te hoog, dan is dit het perfecte moment om die stap te zetten! πŸ’¬

Bij Elite Clinics geloven we in de magie van natuurlijke schoonheid. Ons ervaren team staat klaar om naar je te luisteren en je te adviseren bij het realiseren van jouw dromen.

We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om over je wensen te praten, maar bij Elite Clinics ben je in vertrouwde handen. Onze kliniek is een oase van rust en ontspanning, waar je je meteen op je gemak zult voelen. Ons team van gepassioneerde experts heeft jarenlange ervaring in esthetische behandelingen en staat garant voor de hoogste kwaliteit en zorg. πŸ’–

Tijdens een persoonlijk consult nemen we alle tijd om jouw behoeften en verwachtingen te begrijpen. Geen druk, geen verplichtingen. Na het consult krijg je alle rust en ruimte om na te denken of je een behandeling wilt ondergaan. We willen dat je volledig comfortabel bent met je keuze.

Of je nu geΓ―nteresseerd bent in huidverjonging, rimpel behandelingen, of andere esthetische behandeling, bij Elite Clinics ben je aan het juiste adres.

Mogelijk moet je even geduld hebben! Indien de deur gesloten is, klop dan gerust aan, zodat we je een inschatting kunnen geven van de wachttijd. Daarna ben je welkom om plaats te nemen in de algemene ruimte en een kopje koffie/thee te bestellen op naam van Elite Clinics. Bij een openstaande deur mag je natuurlijk direct naar binnen lopen.

Kopstraat 1, Nieuw Vennep (gevestigd in het Sportcentrum Nieuw-Vennep)

Een afspraak maken mag natuurlijk ook maar is niet nodig als u woensdag 16 augustus komt tussen 10.00 - 11.30 uur.

Vorige
Vorige

Kaaklijn fillers? Iets voor jou?

Volgende
Volgende

Tandenknarsen en Botox behandeling: Een Verlichtende oplossing