Ontdek de verfijnde wereld van lipfillers bij Elite Clinics

Bij Elite Clinics begrijpen we dat mooie, volle lippen een belangrijk aspect zijn van een jeugdige en natuurlijke uitstraling. Daarom bieden wij verschillende methoden voor lipfillers aan, waarmee we uw natuurlijke schoonheid kunnen benadrukken en verbeteren.

Zowel de "Russian Lips" methode als de traditionele lipfiller methode zijn voor het verbeteren van de lippen, maar ze verschillen in de specifieke technieken en doelstellingen. Hier zijn de kenmerken van beide methoden:

1. Russian Lips Methode:

  • Focus: De Russian Lips-methode richt zich op het creëren van een natuurlijke, maar opvallende verjonging van de lippen.

  • Techniek: Bij deze methode wordt speciale aandacht besteed aan het vormgeven van een symmetrische boog in de lippen, met extra volume in het midden van de bovenlip. Het doel is om een jeugdige uitstraling te bereiken met een subtiele, natuurlijke lift.

  • Resultaten: De Russian Lips-techniek staat bekend om het verkrijgen van een zachte en symmetrische lipvorm, waarbij het accent ligt op een volle, jeugdige uitstraling.

2. Traditionele Lipfiller Methode:

  • Focus: De traditionele lipfiller methode richt zich op het verbeteren van het volume, het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, en het definiëren van de lipcontouren.

  • Techniek: Bij deze methode worden fillers gelijkmatig verdeeld over de lippen om volume toe te voegen. Het doel is om een evenwichtige en harmonieuze lipvorm te creëren, waarbij rekening wordt gehouden met de individuele anatomie van de lippen.

  • Resultaten: De traditionele lipfiller methode biedt resultaten die zowel natuurlijk als expressief zijn. Het richt zich op het verbeteren van de algehele lipstructuur en het verminderen van tekenen van veroudering.

Bij Elite Clinics passen we zorgvuldig geselecteerde methoden toe, waaronder zowel de Russian Lips-techniek als traditionele lipfiller methoden. Er zijn nog meer methoden die wij toepassen b.v. de lipflip (Botox®) maar dit zijn de meest voorkomende. Onze ervaren dermatologen begrijpen dat elke cliënt unieke wensen heeft, en daarom wordt bij het kiezen van de methode rekening gehouden met persoonlijke esthetische doelen en anatomie. Een consult bij Elite Clinics biedt de gelegenheid om samen met onze dermatoloog de meest geschikte methode voor jouw specifieke behoeften te bepalen. Meestal schrijven wij voor de behandeling van de lippen een verdovende creme voor.

Een behandeling is vaak een kleine ingreep met een heel mooi en natuurlijk resultaat. Ben je benieuwd wat wij voor je zouden kunnen betekenen? Maak dan een gratis en vrijblijvende afspraak voor een consult. Tijdens het consult bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden.

Vorige
Vorige

Waarom tanden geel worden?

Volgende
Volgende

Volumeverlies: Hoe komt het en wat kun je eraan doen?