Traangootfillers: Een glimlach zonder tranen

Je hebt vast wel eens gehoord van fillers om rimpels en volumeverlies te verminderen, maar heb je ooit gehoord van traangootfillers? Traangootfillers zijn innovatief cosmetisch hulpmiddel dat wordt gebruikt om de zichtbare tekenen van vermoeidheid en ouderdom onder de ogen te verminderen. In dit blogartikel gaan we dieper in op wat traangootfillers zijn, waarom mensen voor deze behandeling kiezen, de mogelijke risico's en de populaire fillers die worden gebruikt.

Wat zijn Traangootfillers?

Traangootfillers, ook wel traangootinjecties genoemd, zijn cosmetische behandelingen die gericht zijn op het verminderen van de donkere kringen, lijnen en holtes die zich onder de ogen kunnen vormen. De "traangoot" is het gebied onder de ogen dat zich uitstrekt van de binnenhoek van het oog naar de bovenkant van de wangen. Na verloop van tijd kunnen factoren zoals veroudering, genetica, en vermoeidheid ervoor zorgen dat dit gebied er vermoeid en ingevallen uitziet.

Waarom Traangootfillers?

Mensen kiezen voor traangootfillers om verschillende redenen:

1. Verminderen van wallen: Traangootfillers kunnen helpen om de zwelling of wallen onder de ogen te verminderen, waardoor je een meer uitgeruste uitstraling krijgt.

2. Verlichten van donkere kringen: Donkere kringen onder de ogen kunnen vaak optreden als gevolg van schaduwen en holtes. Traangootfillers kunnen deze donkere kringen verminderen door het gebied op te vullen en een gladdere huidtint te bevorderen.

3. Jeugdige uitstraling: Het behandelen van de traangoot met fillers kan helpen bij het herstellen van een jeugdige uitstraling en kan mensen het vertrouwen geven dat ze er goed uitzien.

Risico's van Traangootfillers

De huid onder de ogen is zeer dun dus het is van belang dat deze behandeling met veel zorg wordt uitgevoerd door een ervaren BIG geregistreerde arts. Over het algemeen kan een traangoogtfiller als veilig worden beschouwd. Bij een fillerbehandeling zijn er natuurlijk altijd een aantal risico’s zoals blauwe plekken, zwelling maar dit verdwijnt meestal binnen een paar dagen.

Welke Fillers voor Traangootbehandelingen:

Er zijn verschillende soorten fillers die worden gebruikt voor traangootbehandelingen. Omdat de huid dun is het belangrijk dat er een dunnen filler wordt gebruikt. wij werken bij Elite Clinics alleen met de beste producten zoals Juvéderm. Juvéderm fillers zijn populair vanwege hun veiligheid en natuurlijke uitstraling. Deze filler verdwijnen weer vanzelf uit het lichaam na ongeveer 1,5 - 2 jaar.

Conclusie

Traangootfillers kunnen een effectieve manier zijn om de tekenen van vermoeidheid en veroudering onder de ogen te verminderen en een jeugdige uitstraling te herstellen. Echter, het is belangrijk om te onthouden dat niet elke cosmetische ingreep zonder risico is. Het is essentieel om de procedure te bespreken met een ervaren arts en realistische verwachtingen te hebben. Als je overweegt om traangootfillers te ondergaan, raadpleeg dan een medische specialist b.v. een dermatoloog of plastisch chirurg om ervoor te zorgen dat de behandeling veilig en geschikt voor jou is. Een glimlach zonder tranen is binnen handbereik, met de juiste zorg en expertise.

Ben je nieuwsgierig wat wij voor je zouden kunnen betekenen maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult. Een afspraak kan je snel en makkelijk maken via onze online agenda.

Vorige
Vorige

Volumeverlies: Hoe komt het en wat kun je eraan doen?

Volgende
Volgende

Kaaklijn fillers? Iets voor jou?